Engelenwijsheid


De wetenschap van de Engelen

Engelenwijsheid beschrijft de elf universele krachten die verbonden zijn met de elf Aartsengelen. Je kunt deze krachten inzetten om afgestemd op je ziel de verbinding met je ware zelf en je levensbestemming te verhelderen en de wijsheid in jouw leven te ervaren.

 

Het zijn bestaande krachten die in de vergetelheid zijn geraakt die de scheppende kracht van de mens enorm versterken. Ze zijn voor alle facetten van je leven toepasbaar en je ervaart de samenwerking met het universum zoals deze bedoeld is.

 

De Engelenwijsheid is verbonden met de Levensboom en deze oude kennis is een bron van wijsheid die je niet alleen leert inzetten, maar ook ervaart door middel van visualisaties.

 

Oorsprong

Engelenwijsheid is verbonden met de Angelologie - de wetenschap van de Engelen. De wereld van de Engelen is georganiseerd in een logische structuur. Deze eeuwenoude magische kennis van de mensheid ligt op de Levensboom, zoals ook in de Kabbala bestudeerd wordt. 

Dit alles is vertaald in een hedendaags concreet en werkzaam concept.

 

Kennismaken met de Engelen (Workshop)

Angelologie is een vergeten wetenschap ouder dan de eerste adem van de aarde. Je hoeft hier niet in te geloven. Angelologie is geen religie. Je kunt de elf universele krachten van de aartsengelen inzetten om de engelenwijsheid te leren ervaren en in jouw leven toe te passen.

In deze kennismakingsworkshops gaan we aan de hand van de Levensboom de elf aartsengelen leren kennen en leren we wat het betekent  om te werken met de engelen. We  proeven van de muziek, het kaartleggen, de zielenlezing, de visualisaties en je hoort over het engelenschrift.

Kijk in de agenda voor data, tijden, locaties. 

Je kunt je opgeven door te mailen naar info@reikialmelo.nl Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden in de mail.

 

Werken met de Engelen

Deze cursus is opgedeeld in twee dagen, verdeeld over ongeveer 4 weken. 

We gaan hier nader kennismaken met de aartsengelen, engelenfamilies, de Levensboom, kaartleggen, zielenlezing, engelenschrift, muziek en meer.

Je leert zelf te werken met de Engelen. Je leert hoe je met de kaarten een Zielenlezing kunt doen voor iemand en we gaan een petitie leren schrijven. 

Kijk in de agenda voor data, tijden en locaties.

Voor meer informatie kun je contact opnemen per mail. Vergeet in de mail niet je telefoonnummer te vermelden.

info@reikialmelo.nl

  

Petitie Schrijven

Misschien heb je een moeilijk vraagstuk in je leven en wil je graag een petitie schrijven aan de Engelen in het oude engelenschrift. Samen zoeken we naar de juiste formulering van jouw vraag. De universele krachten van de Engelen zullen dan ingezet worden om jou of anderen te helpen en inzicht te krijgen bij het betreffende vraagstuk op een manier die je niet verwacht.

De afspraak die we hiervoor maken neemt ongeveer 1,5 uur van je tijd. 

Neem hiervoor contact op door te mailen. Vergeet in de mail niet je telefoonnummer te vermelden.

info@reikialmelo.nl

  

Zielenlezing

Een Zielenlezing is een afstemming op je ziel met behulp van de Aartsengelen en Gidsen. Hierdoor maken we contact met jouw ziel. 

Bij een kaartlegging met Engelenwijsheidskaarten op de Levensboom, ontdekken we waarvoor je hier bent, welke ervaringen je al hebt, wat je nu beleeft en waar jouw pad naar toe gaat. De Levensboom kennen we uit de Alchemistische Kabbala en elke plek op de Levensboom heeft een eigen betekenis.

Wil je graag ontdekken welke antwoorden er voor jou zijn, neem dan contact op per mail. Vergeet in de mail niet je telefoonnummer te vermelden.

info@reikialmelo.nl

Een zielenlezing neemt ongeveer 1,5 uur van je tijd.