Kring SpringendalStilte wandeling zondag ?????? 2021 (let op agenda)

verzamelen vanaf 9:15 uur op de parkeerplaats van Hoeve Springendal

Op deze zondagmorgen gaan we wandelen op het Springendal. Als we een beetje doorlopen zijn we ruim anderhalf tot twee uur onderweg. Tijdens de wandeling zullen we nog stoppen voor een visualisatie. Dat is het moment dat er tijdens de wandeling wordt gesproken door de organisatie. Verder is het de bedoeling dat we vanaf het moment dat we vertrekken tot het moment dat we terug zijn op de Hoeve in stilte doorbrengen. 

Terug op de Hoeve staat er voor iedereen koffie/thee klaar en kunnen we ervaringen uitwisselen.

Aanmelden is noodzakelijk en doe je door te mailen of te appen naar: info@reikialmelo.nl of 06 5120 5730.

Jouw bijdrage is € 10 all in.

Als je geen vervoer hebt, zeg dat er bij de aanmelding dan even bij. We gaan dan proberen of je met iemand mee kunt rijden.

René en Monique kijken ernaar uit jullie weer te zien.


Kring Springendal is ontstaan uit een groep oud-cursisten van Chris van Benthem. Op de laatste avond van een cursus bij Chris op Hoeve Springendal vroeg iemand zich af of we als gelijkgestemden op regelmatige basis bij elkaar zouden kunnen blijven komen.

 

Chris gaf aan dat hij hiervoor geen ruimte meer had in zijn agenda. René en Monique stonden toen op om één en ander te ondernemen.

 

Inmiddels is Kring Springendal alweer meer dan een jaar een feit. In de lichte maanden lopen we graag buiten en in de donkere maanden gaan we naar binnen. Alle leden in de groep kunnen wensen uitspreken over wat we gezamenlijk zouden kunnen doen. René en Monique proberen dit dan te realiseren. Voorbeelden hiervan zijn: filmavonden, lezingen, wandelingen, opstellingen, boekbesprekingen, etc.

 

Chris is onze grootste fan!

meld je aan voor onze mailinglist

* indicates required

View previous campaigns.

Powered by MailChimp