Kring SpringendalEerstvolgende bijeenkomsten:

opgave: info@villavaletudo.nl

Jouw bijdrage: €10 (incl. koffie/thee/lekkers)

vooraf te voldoen per bank:  NL 13 ABNA 0535447116

 

VOL=VOL (geef je tijdig op)

 

22 oktober 2017 om 14.00-16.00 in Villa Valetudo, Lankampsweg 3 te Almelo

Lezing door Elcke Wolters

 Steeds meer mensen zijn enthousiast over Aromatherapie!

  

Wat wordt er o.a. besproken?

Wat houdt Aromatherapie precies in?

Hoe werkt het en welke oliën zouden waarvoor ingezet kunnen worden?

Hoe hiermee praktisch én veilig te werken;

( Hierbij komen de eigenschappen van essentiële oliën aan bod, alsmede algemene voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen, veilige dosering, verschillende manieren hoe aromatherapie in te zetten voor eigen "huis-tuin en keuken gebruik". alsmede een praktische gebruiksaanwijzing hoe oliën te mengen. ).

 

Verder, wordt er een greep uit de vele essentiële oliën gedaan welke we apart bespreken met uitleg van hun eigenschappen, werking en toepassing. 

(voorbeeld: Lavendel geeft rust... kan ingezet worden bij slapeloosheid  ....)

 

En... we gaan het natuurlijk ook proberen, ruiken etc......

 

Kortom, een heel gezellige middag, bomvol nuttige informatie, waarmee u gelijk "uit de voeten kunt"...

 

 

 

19 november 2017 om 14.00-16.00 uur in Villa Valetudo, Lankampsweg 3 te Almelo

Lezing door Yvette Visser, schrijfster van het boek "Herken mij in vlinders".

 

Over het boek 'Herken mij in Vlinders':

‘Ik geloofde er vroeger geen bal van Yvette.’ Aldus haar dierbare overleden oom Dirk, in één van de eerste gesprekken na zijn overlijden.

Stel dat ons contact blijft bestaan en je mij na jouw overlijden vertelt over het leven na de dood?

Die vraag stelt Yvette in een laatste brief aan Dirk. Hij schrijft haar met zijn laatste krachten terug en vertelt dat hij niet gelooft in een leven na de dood. Maar... hij belooft om van haar aanbod gebruik te maken.

Dirk komt zijn belofte na en grijpt elk mogelijk moment aan om als liefdevolle leraar en vriend te vertellen over het leven na de dood, zijn ervaringen en zijn vernieuwde inzichten ten aanzien van het leven. Bovenal laat hij voelen hoe de liefde van onze overleden dierbaren en andere begeleiders naar ons toe blijft stromen.

Op toegankelijke wijze beschrijft Yvette haar eerste stappen op het pad van mediamiek contact en doet zij verslag van de prachtige gesprekken die zij heeft met haar overleden oom. Ze beschrijft hoe ze deze inzichten van Dirk praktisch toepast in haar leven en hoe ze vanuit een groter perspectief ons leven kunnen verlichten.

 

Over Yvette:

 

BEWUSTWORDING & LEVENSWIJSHEID

Mijn twee grote passies. Ik ging al vroeg op zoek naar de sleutels met toegang tot de wijsheid van het leven. Om mijzelf, anderen en het leven te begrijpen. Ik wist dat er zoveel meer was dan mij verteld en getoond werd. Ik kwam erachter dat ik bevrijding voelde, vreugde en verbinding met mijzelf door mij bewust te worden van wie ik werkelijk ben en deze essentie te gaan leven.

 

Ik geef levenswijsheid door en breng je terug bij je essentie door je contact te laten maken met je innerlijke TomTom - je gevoel, je hart, je ziel. En ik maak ons graag bewust dat we daarbij ondersteund worden door de liefde en de wijsheid vanuit de ongeziene wereld, die het leven lichter en vreugdevoller maakt. 

 

Na de opleiding International Management aan de HES en mijn werk als marketeer startte ik in 2001 mijn eigen bedrijf als creatief consultant, business coach (strategisch, team & persoonlijk) en sparring partner. Dit transformeerde naar een eigen levenscounseling praktijk voor begeleiding in spirituele bewustwording en het opleiden van counselors/trainers. In 2016 is mijn boek "Herken mij in Vlinders" uitgebracht - een gesprek met mijn overleden oom over leven na de dood en nieuwe inzichten. 

In 2015 heb ik samen met een heerlijke groep mensen het LevensCollege opgericht, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustwording en levenswijsheid.

 

 

 

aanmelden via info@villavaletudo.nl

 


Kring Springendal is ontstaan uit een groep oud-cursisten van Chris van Benthem. Op de laatste avond van een cursus bij Chris op Hoeve Springendal vroeg iemand zich af of we als gelijkgestemden op regelmatige basis bij elkaar zouden kunnen blijven komen.

 

Chris gaf aan dat hij hiervoor geen ruimte meer had in zijn agenda. René en Monique stonden toen op om één en ander te ondernemen.

 

Inmiddels is Kring Springendal alweer meer dan een jaar een feit. In de lichte maanden lopen we graag buiten en in de donkere maanden gaan we naar binnen. Alle leden in de groep kunnen wensen uitspreken over wat we gezamenlijk zouden kunnen doen. René en Monique proberen dit dan te realiseren. Voorbeelden hiervan zijn: filmavonden, lezingen, wandelingen, opstellingen, boekbesprekingen, etc.

 

Chris is onze grootste fan!

meld je aan voor onze mailinglist

* indicates required

View previous campaigns.

Powered by MailChimp