Next Generation Reiki Masters


De eerstvolgende bijeenkomst van Next Generation Masters wordt georganiseerd door Robert Kramps: 06 2945 8066 en Paulien van der Geest: 06 1742 1144.

Locatie: Zeist, Zoveel Zonlicht Reiki

Datum: ? juni ?

Tijd: Inloop vanaf 9.30, aanvang 10.00 tot 16.30 uur. 


Deze bijeenkomst van Next Generation Reiki Masters wordt georganiseerd door Monique van Saane en Robert Kramps op 9 februari 2018  (9.30 uur - 16.30 uur)bij Zoveel Zonlicht Reiki in Zeist. 

Details omtrent deze bijeenkomst vind je binnenkort op deze pagina.

Monique: 06 5120 5730

Robert: 06 2945 8066

 

Voor opgave per mail klik je hier.

Klik hier om naar de agenda te gaan.


Vrijdag 29 september 2017 komt de Next Generation Masters weer bij elkaar in Zeist bij Zoveel Zonlicht Reiki. Wij nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Tussen 9.30 en 16.30 zullen we van gedachten wisselen en Reiki uitwisselen. Voor koffie, thee, water en soep bij de lunch wordt gezorgd. Lunch en wat je verder nodig denkt te hebben mag je zelf meenemen. Kijk op www.zoveelzonlichtreiki.nl voor adres gegevens en nadere informatie. De locatie is ook prima te bereiken met het OV.

 

Op een warme en zonnige vrijdag in mei zaten we als “jonge masters” voor het eerst bij elkaar in de praktijk van Anne Boerrigter in Zeist. Al enige tijd borrelden er allerlei gedachten op bij verschillende mensen om iets te organiseren voor “jonge” masters. Er werd gedacht aan de groep die minder dan 10 jaar master is. Direct werd er die dag gesproken over de kreet “jonge masters” en of dat de lading dekt. Door het thema van de dag, dat als vanzelf ontstond bleek de naam “Next Generation” heel goed te passen, dus gaan we in het vervolg onder die naam aan het werk. 

 

We onderzochten in de groep de ervaringen in de master gemeenschap in Nederland en bespraken wat wij daar bij voelden. Later werd één en ander in de Alliance bijeenkomst in Heerde met Alliance masters gedeeld en ook in een Global Webinar met Phyllis Furumoto kwamen onze bijeenkomst en onze bevindingen online aan bod. Al met al een waardevolle start van deze groep.

 

Tijdens de bijeenkomst op 29 september borduren we graag voort op het vorenstaande. 

Kosten van de huur van de ruimte en koffie, thee en dergelijke delen we onderling. Vorige keer kwam het bedrag uit op € 15 per persoon. (contant in envelop meebrengen)

Als je suggesties hebt voor deze dag, dan horen wij die graag.

We hopen je op deze vrijdag te mogen begroeten.

 

Voor opgave per mail klik je hier.

Bellen of appen kan ook.  Antoinette: 06 2518 0163 en Monique: 06 5120 5730

Klik hier om naar de agenda te gaan.