Next Generation Reiki Masters


De eerstvolgende bijeenkomst van Next Generation Masters wordt georganiseerd door Karin Tjaberings en Paulien van der Geest: 06 1742 1144.

Locatie: Utrecht, Siemensstraat 3

Datum: 21 september 2018

Tijd: Inloop vanaf 9.30, aanvang 10.00 tot 16.30 uur. 

bijdage per persoon: € 20 Vrijdag 29 september 2017 komt de Next Generation Masters weer bij elkaar in Zeist bij Zoveel Zonlicht Reiki. Wij nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Tussen 9.30 en 16.30 zullen we van gedachten wisselen en Reiki uitwisselen. Voor koffie, thee, water en soep bij de lunch wordt gezorgd. Lunch en wat je verder nodig denkt te hebben mag je zelf meenemen. Kijk op www.zoveelzonlichtreiki.nl voor adres gegevens en nadere informatie. De locatie is ook prima te bereiken met het OV.

 

Op een warme en zonnige vrijdag in mei zaten we als “jonge masters” voor het eerst bij elkaar in de praktijk van Anne Boerrigter in Zeist. Al enige tijd borrelden er allerlei gedachten op bij verschillende mensen om iets te organiseren voor “jonge” masters. Er werd gedacht aan de groep die minder dan 10 jaar master is. Direct werd er die dag gesproken over de kreet “jonge masters” en of dat de lading dekt. Door het thema van de dag, dat als vanzelf ontstond bleek de naam “Next Generation” heel goed te passen, dus gaan we in het vervolg onder die naam aan het werk. 

 

We onderzochten in de groep de ervaringen in de master gemeenschap in Nederland en bespraken wat wij daar bij voelden. Later werd één en ander in de Alliance bijeenkomst in Heerde met Alliance masters gedeeld en ook in een Global Webinar met Phyllis Furumoto kwamen onze bijeenkomst en onze bevindingen online aan bod. Al met al een waardevolle start van deze groep.

 

Tijdens de bijeenkomst op 29 september borduren we graag voort op het vorenstaande. 

Kosten van de huur van de ruimte en koffie, thee en dergelijke delen we onderling. Vorige keer kwam het bedrag uit op € 15 per persoon. (contant in envelop meebrengen)

Als je suggesties hebt voor deze dag, dan horen wij die graag.

We hopen je op deze vrijdag te mogen begroeten.

 

Voor opgave per mail klik je hier.

 

Klik hier om naar de agenda te gaan.