De LevensbronnenOntdek de essentie van wie je bent en wat je te delen hebt in je leven

 

Door de Levensbronnen® te leren kennen, krijg je de mogelijkheid om weer in contact te komen met jouw ware essentie en jouw volledige potentieel. Je leert je gedrag te doorzien,wat je enorme eyeopeners geeft. Door deze inzichten en bewustwording, kijk je met een nieuwe blik naar jezelf. Je weet wie je bent en wat je in jouw leven te doen hebt.

Je valkuilen en schaduwkanten belemmeren je niet langer om je potentieel te leven. Ze zijn een stuk van jezelf en maken je tot wie je bent. Je weet hoe je van ze kan leren en hoe ze vervolgens weer in balans te brengen. Je ervaart focus, thuiskomen en kan niet wachten om jouw essentie met de wereld te delen. Niets houdt je meer tegen om jouw grootsheid te leven.

 

De twee coachingstrajecten

 

1. Traject 8-weekse Levensbronnen® coaching

Tijdens een 8 weken durend coachingstraject ga je op ontdekkingstocht en leer je jouw 7 Levensbronnen® kennen en begrijpen. Elke week krijg je uitleg over 1 Levensbron en ervaar

je in hoeverre deze Levensbron bij jou in en/of uit balans is. In dit traject word je ervan bewust wat elke Levensbron voor jou betekent en hoe je deze kunt inzetten en toepassen in je dagelijks leven.

Je krijgt de sleutel in handen om bewust vanuit alle 7 Levensbronnen® te leven, om ze in balans te brengen, te gebruiken en daarmee je volledige potentieel te leven. De deur naar een leven vol vertrouwen, vreugde, kracht, liefde, waarheid, bewustzijn en verbinding is geopend.

In de laatste en 8ste sessie bepaal je samen met de coach wat jouw essentiële Levensbron is. Dit is de Levensbron die jou uniek maakt, die jouw essentie vertegenwoordigt en die jij in jouw leven wilt delen met anderen. Als je weet wat jouw essentiële Levensbron is, heb je de TomTom voor jouw levenspad gevonden. Bij alles wat je doet, kun je nu voelen of het klopt bij wie je bent. Dit is de blauwdruk van jouw leven en deze maakt dat je het spel van het leven doorziet. Gedurende 8 tweewekelijkse gesprekken van ieder ongeveer 1½ uur, ontdek je jouw zeven Levensbronnen® en jouw essentiële Levensbron. Je krijgt gedegen coachingsmateriaal dat je ook na het coachingstraject kunt blijven gebruiken.

 

 

2. Essentiële Levensbron coaching

Mis je iets in je leven; wil je meer uit jezelf halen; van baan veranderen, je studierichting bepalen of loop je vast privé of in je carrière? Dan is een Essentiële Levensbron coaching misschien iets voor jou. Dit traject bestaat uit twee gesprekken.

In het eerste gesprek van ongeveer 1½ uur ga je samen met de coach op ontdekkingstocht naar jouw diepste verlangen, je passie, je talenten en mogelijkheden. Na afloop van het eerste gesprek krijg je ideeën en opdrachten mee naar huis om de komende 2 weken aan te werken en om inspiratie op te doen. Na deze 2 weken vindt het tweede gesprek plaats. Je gevoel na het eerste gesprek en je huiswerk wordt geëvalueerd en samen met de coach wordt jouw Essentiële Levensbron bepaalt. Samen vul je de blauwdruk van jouw leven in. Deze blauwdruk kun je zien als de TomTom van jouw levenspad. Hij wijst jou de weg om dat wat jou zo uniek maakt te delen met de mensen om je heen. Dit tweede gesprek duurt ongeveer 1 uur.

 

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken,  mail me gerust. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden in de mail.

info@reikialmelo.nl

 

Voor meer uitleg over De Levensbronnen® klik je hier en voor de website van De Levensbronnen ® klik je hier.