Over ons


René

René
René

Als ik een omschrijving van mezelf zou moeten geven, dan komen de volgende kenmerken en eigenschappen daar zeker in voor:

 

* mensenmens

* enthousiast

* optimistisch

* gevoel voor humor

* goede luisteraar

* groot inlevingsvermogen

 

Ik ben vader van 3 zonen en getrouwd met Monique. Wij wonen in Almelo op een plek die de voordelen combineert van dicht bij het centrum wonen en het buitengebied op loopafstand. Daar kan ik dan heerlijk wandelen met de hond. In mijn vrije tijd sport ik graag. In de zomer is dat tennis en in de wintermaanden ga ik regelmatig naar de sportschool. Verder hou ik van muziek en zing ik graag.

Door de veranderingen in de zakelijke dienstverlening, waarbij het klantbelang steeds meer ondergeschikt raakte,  kwam ik steeds verder van mijn eigen kernwaarden af te staan.

Dat heeft mij doen besluiten om mijn hart te volgen en terug te keren naar mijn basis:

 

eerlijk en oprecht zijn en interesse tonen in mensen

 

mensen helpen een juiste keuze te maken in hun werk en/of privéleven

 

Als die keuze gemaakt is, krijgen mensen weer plezier in hun werk en hun leven en neemt hun zelfvertrouwen toe. 

Zelf heb ik de nodige "life-events" meegemaakt, die mij hebben gevormd tot wie en wat ik nu ben.

Mijn levenservaringen kan ik nu inzetten in o.a. mijn vak als Loopbaanadviseur.

 

Mijn werkwijze kenmerkt zich door de volgende twee slogans:

 

doen wat werkt en als iets niet werkt, doe dan wat anders!

 

benut je talenten, haal het beste uit jezelf en word gelukkig!

 

Ik heb mogen ervaren dat het ontdekken en benoemen van iemands passie, een bron is waar vele goede eigenschappen en kwaliteiten achter verborgen liggen. Door die kwaliteiten aan te spreken krijg ik mensen "in beweging" en laat ik ze als mens "groeien".

 

 


Monique

Monique
Monique

Sinds ik op deze wereld ben, word ik uitgedaagd mijn levenskracht in te zetten.

Als behoorlijk zelfstandig en enig kind ging ik jong op mezelf wonen en de "wijde wereld" in. Van directiesecretaresse tot directeur van mijn eigen bedrijf ben ik altijd commercieel bezig geweest samen met en voor anderen. 

In 2001 stortte mijn vertrouwde wereld op een bizarre manier in elkaar. Vanaf dat moment ben ik op geheel eigen wijze opgekrabbeld en heb ik mijn leven opnieuw ingekleurd. Het is alsof ik toen in een nieuw boek ben begonnen.

De enorme chaos die in 2001 ontstond, heeft mij anders naar het leven leren kijken. Iedere dag leer ik meer vanuit mijn ziel te leven. De levenslessen uit mijn geschiedenis en de wijsheid van mijn ziel leiden mij door mijn leven. Als ik terugkijk ben ik dankbaar voor alle leraren die ik tot nu toe ben tegengekomen.

In 2005 ben ik met René getrouwd en bij elkaar opgeteld hebben we drie zoons.

Als Reikimaster, "verbinder" en intuïtief gesprekspartner inspireer ik anderen om hun eigen levenspad te bewandelen en vanuit hun ziel te leven.